Retouren

RETOUREN
Voor elk product dat bij Pacinni wordt gekocht, bieden wij een retourbeleid van 14 dagen. Het retourbeleid is van toepassing op al onze klanten. Je ontvangt een terugbetaling of tegoedbon zodra het product terug in ons magazijn is aangekomen en we de staat ervan hebben beoordeeld (in de originele verpakking met alle onderdelen en accessoires inbegrepen). Voor retour instructies kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@pacinni.com.

Om een retourzending aan te vragen moet je contact opnemen met de klantenservice via info@pacinni.com om het retour proces te starten. Houd er rekening mee dat retourzendingen die zijn gedaan zonder vooraf contact op te nemen met de klantenservice zullen worden geweigerd. De klant is verantwoordelijk voor de retourzending en de kosten daarvan. Zodra we de bestelling retour ontvangen hebben in ons magazijn en de staat ervan hebben beoordeeld, zal de retourzending worden verwerkt en zal een volledige terugbetaling worden gedaan. In het onwaarschijnlijke geval dat een artikel in een onaanvaardbare staat aan ons wordt geretourneerd, kan het zijn dat wij het artikel naar je terug moeten sturen.

FOUTIEVE LEVERING
Controleer je bestelling zodra deze binnenkomt en vergelijk het geleverde artikel met het origineel bestelde product. In het geval dat een product ten onrechte wordt geleverd, neem dan binnen 2 dagen na levering contact op met de klantenservice via info@pacinni.com. Onze klantenservice zal dit zo snel mogelijk verhelpen, zodat je de bestelde artikelen ontvangt.