Verzending & Levering

VERZENDKOSTEN
Bij Pacinni wordt je bestelling altijd gratis verzonden.


LEVERTIJD
Als je bestelling vóór 22.00 uur is betaald, wordt de bestelling dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Dit betekent dat wanneer je op elk moment van de dag een bestelling bij Pacinni plaatst, de bestelling direct in ons magazijn wordt verwerkt en verzonden.

Is je artikel op voorraad? Dan worden de bestelde artikelen meestal geleverd volgens onderstaand schema. In 98% van alle gevallen wordt het pakket geleverd volgens onderstaande tabel. Echter kunnen zich omstandigheden voordoen dat je bestelling vertraagd is. Wij accepteren géén reclames mocht het pakket niet op tijd zijn afgeleverd. Mocht dit het geval zijn neem dan gerust contact op met onze klantenservice via info@pacinni.com zodat wij kunnen onderzoeken wat de status is van de levering.

Land Levertijd
Nederland 1 werkdag
België 1 werkdag

HET VOLGEN VAN JE BESTELLING
Nadat de bestelling door ons magazijn is verwerkt, krijg je bericht en ontvang je een e-mail met een Track & Trace waarmee je de bestelling kunt volgen.

ONJUIST AFLEVERADRES
Na de voltooiing van je bestelling gaat Pacinni ervan uit dat je jouw afleveradres dubbel hebt gecontroleerd en dat het correct is ingevuld. Als je adres onvolledig, niet correct is of een andere bestemming heeft, dan moeten we extra verzendkosten berekenen voor de nieuwe en correcte bestemming. De extra kosten komen voor rekening van de klant.

BESCHADIGDE LEVERING
Controleer je pakket direct en zorgvuldig zodra het is aangekomen. Als er zichtbare schade aan het pakket is zorg er dan voor dat je hiervan een aantekening laat maken door de postbezorger. Ook wanneer je schade aan een product constateert moet je dit binnen 2 werkdagen na ontvangst aan Pacinni melden via info@pacinni.com.